Програма для нянь і доглядальниць

Програма для Нянь (The Live-In Caregiver Program) розроблена Міністерством Імміграції Канади з метою залучення в країну працівників по догляду за дітьми, людьми похилого віку та інвалідами. Приїхавши до Канади, працівник проживає в будинку свого роботодавця щоб постійно перебувати поруч з людиною, яка потребує догляду і нагляду.

Процес подачі документів по Програмі "Няня" проходить за тією ж схемою, що і звернення за дозволом на роботу в Канаді. Спочатку роботодавець Канади звертається до Міністерства Трудових Ресурсів Канади (HRSDC) для отримання дозволу найняти працівника з-за кордону. У разі позитивної відповіді від міністерства (HRSDC) заявник звертається за дозволом на роботу за кордоном в Посольство Канади.

Вимоги до потенційного роботодавця:

  1. Достатній рівень доходів для оплати послуг працівника з-за кордону.
  2. Можливість надати працівникові прийнятне житло в своєму будинку або квартирі.
  3. Офіційне працевлаштування: здійснення догляду за дітьми, інвалідами або літніми родичами.

Вимоги до працівника:

  1. Вік не молодше 19 років.
  2. Диплом про закінчення середньої школи з 10-річною програмою навчання (що є еквівалентом диплома про повну загальну середню освіту в Канаді, де навчання триває 12 років).
  3. Освіта в галузі дитячої педагогіки, догляду за людьми похилого віку, немовлятами або надання першої медичної допомоги строком навчання не менш 6 місяців, або мінімум 1 рік безперервного професійного стажу в області, що відповідає тій, по якій фахівця запрошують на роботу в Канаду. Досвід роботи повинен бути набутим протягом останніх трьох років до моменту подачі заяви.
  4. Гарне знання англійської або французької мови.

Роботодавець разом з працівником укладають офіційний договір, де будуть обговорені обов'язки роботодавця і умови роботи. Розмір заробітної плати повинен бути не менше офіційного мінімуму провінції, в якій надана робота. Кількість оплачуваних робочих годин на тиждень має бути не менше 40.

Основна перевага цієї програми полягає в тому, що пропрацювавши в Канаді два роки в якості спеціаліста з догляду за дітьми, літніми або інвалідами, Ви маєте право подати заяву на отримання статусу постійного жителя Канади, а також звертатися за "відкритим" дозволом на роботу. Цей дозвіл дає можливість влаштовуватися на будь-яку роботу в Канаді без дозволу Міністерства Трудових Ресурсів.

Не втрачайте час даремно! Скористайтеся допомогою професіоналів!

Canada For Me буде відстоювати ваші права та інтереси. Ми зможемо допомогти в будь-яких, навіть найскладніших ситуаціях. Зв’яжіться з нами і ваша справа буде вирішена в найкоротший термін.

Зв’язатися з нами

Помилка...

Будь ласка введіть корректні дані

Canada For Me - Immigration Office

Будь ласка введіть корректні дані